Varastolöytö! Larry & The Lefthanded 10″

Larry and the Lefthanded vuosimallia 1996

Texicalli Recordsin varaston uumenista löytyi todellinen suomalaisen vaihtoehtomusiikin klassikko; Larry and the Lefthanded -yhtyeen legendaarinen debyyttialbumi DIABOLIKA vuodelta 1996 ja sinä aitona tyylikkäänä 10″ tuuman vinyylinä!

 

Larry And The Lefthanded 'Diabolika' 10"

Näin tätä helmeä esiteltiin silloin 14 vuotta sitten:

“Diabolika” is a debut full lenght albumrelease from this Finnish rock sensation. It features 13 powerful tracks (of which 3 instrumentals) all with the unique “Lefthanded” -sound. The sound mixes surf music, acid rock from early 70s, punk, atmospheres of agent- & B-class films. “The Doors meet the Trashmen” or something like that. The album is creatively produced by Janne Haavisto (of Laika & The Cosmonauts).”

Larry and the Lefthandedista lähti myöhemmin Larry Guitar pois ja nimi muuttui And the Lefthandediksi, Vilunki ja Timppa perustivat Opel Bastardsin, joka muuttui Op:l Bastardiksi, sitten tuli Uutta Fantasiaa, K-X-P:tä ja kaikkea muuta. Tämä suomalaisen garagerockin helmi antoi paljon viitteitä tulevasta ja oli silloin 1996 täydellinen tajunnanräjäyttäjä! Babe is getting better all the time!

Näitä ei montaa tullut, eli myydään nopeille, ei varauksia ja vain 1 kpl / asiakas.

Tilaa tästä!