MATHIAKSEN FLOW-VINKIT LAUANTAILLE!

Yön Syke DJ-Set
14:00 Takapiha

Yön Syke on yksi Jaakko Eino Kalevin lukuisista projekteista. Yön Sykkeeen musiikki liikkuu 80-luvun New Wave/Post Punk -maailmoissa mutta nyt kun on kyseessä DJ-setti, niin selektio tulee olemaan hyvin laaja. Herrat eivät varmaan itsekään tiedä mitä on luvassa.

Black Twig
16:00 Nokia Blue Tent

Menkää kattomaan ystäviäni tänään Nokia Blue Tentiin! Nämä hienot herrat julkaisi tänä vuonna yhden parhaimmista indie-levyistä!

Nicole Willis & The Soul Investigaotors
17:30 Päälava

Suomen hienoin Soul-bändi yhdistettynä Nicole Williksen lauluun, lopputulos ei voi olla  mitään muuta kuin timanttia.

Kindness
20:45 Black Tent

Kindnessin debyyttialbumi, World, You Need a Change of Mind on pyörinyt ahkerasti niin töissä kuin DJ-keikkoillaki. Se onkin yksi tämän vuoden parhaimpia levyä.

Herran olen jo pari kertaa missannut livenä erinäisten syiden takia mutta keikat on kuulemma pelkkää diskojuhlaa, joita pitäis missaa.

Nicolas Jaar
21:30 Nokia Blue Tent

Nicolas nuoresta iästään huolimatta tekee tällä hetkellä omaperäisintä elektronista musaa. Jaar yhdistelee musiikissaan ambienttia, teknoa, house jne.. niin taidokkaasti, että jopa Brian “guruin jäbä ikinä” Eno toivoisi, että olisi tehnyt Jaarin debyyttialbumin, Space Is Only Noisen

Chromatics
00:00 Black Tent

Näin bändin tänä vuonna Primaverassa ja voin sano, että kyseinen bändi ei jätä ketään kylmäksi diskollaan. Ei tullut tanssittuu millään muulla keikalla niin paljon kuin Chromaticsin.

Pinch
00:00 Voimala-Klubi

Jos diskomeininki ei nappaa ja haluat fiilistellä jotain diipimpää soundia, niin samaan aikaan Voimalassa on herra, joka oli yksi niistä og-tyypeistä, jotka “keksi” Dubstep-genren 200o-luvun puolessa välissä. Menkää palvomaan timanttista bassosoundia Voimalaan!