ISMO ALANKO -ENNAKKOTARJOUS

ALANKO

ISMO ALANKO: MAAILMANLOPUN SUSHIBAARI

CD 17,90 € / 2LP 23,90 €

TILAA ENNAKKOON TÄSTÄ

ENNAKKOVARAUKSET SHOP@STUPIDO.FI

JULKAISUPÄIVÄ 1.3.2013 – VINYYLIN JULKAISUPÄIVÄ SAATTAA VIELÄ MUUTTUA

KUUNTELE JA LATAA SINKKURAITA ILMAISEKSI TÄSTÄ:

-Ismo Alangon tulevan “Maailmanlopun sushibaari” –albumin julkaisupäivä on 1. maaliskuuta.
-Ismo Alanko ja uusi yhtye lähtevät julkaisun myötä luonnollisesti levynjulkaisukiertueelle. Se alkaa levynjulkaisupäivänä 1. maaliskuuta Vantaan Tulisuudelmasta, ja kiertue kattaa isoimpien kaupunkien lisäksi myös pienempiä paikkakuntia.
-Kiertuekokoonpanona toimii myös levyllä soittava yhtye, jossa Ismon (laulu, koskettimet, kitara) ohella soittaa Jussi Jaakonaho (kitara, laulu), Mikko Mäkelä (basso, laulu), Juho Viljanen (puhaltimet, koskettimet, lyömäsoittimet, laulu) ja Niko Votkin (rummut, laulu).
-“Vaikka musiikki on uutta ja tuoreen kuuloista, siinä on myös kaikuja kaikesta siitä, mitä olen viimeisen reilun kolmenkymmenen vuoden aikana tehnyt. On Hassisen reteyttä, Veljien maanisuutta, soolouran moniulotteista sävellyksellisyyttä, Säätiön etnoilua ja Teholla parantunutta pöhköä itsevarmuutta. Tuskin maltan odottaa, että levy saadaan julkaistua ja pääsemme keikoille ihmisten pariin kokemaan näitä lauluja”, kommentoi Alanko tuntemuksiaan.

“Albumin kansikuvan on alun perin ottanut Esko Keski-Vähälä vuonna 2004 Saloon avatussa kauppakeskuksessa, jossa jaettiin ilmaisia sateenvarjoja. Kansikuvasta maalauksen toteutti saman levy-yhtiön kirjoilla oleva Sampsa Sarparanta.” -lähde:Wikipedia