UUSI FANTASIA JA ODOTETTU KAKKOSALBUMI ‘HEIMO’!

UUSI FANTASIA 'HEIMO' CD 15,90 € / LP 19,90 € (JULKAISU 10.11.2010)

NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ!! –> TILAA TÄSTÄ!

Suomalaisen konemusiikin pioneeribändi Uusi Fantasia on jälleen aktiivinen kuuden vuoden odotuksen jälkeen. Heimo-nimeä kantava levy on saanut loistavia vierailijoita, kuten laulajat Leo ‘Freeman’ Friman (Ajetaan me tandemilla ym.), Paula ‘PMMP’ Vesala ja norjalaisen Kings of Convenience -yhtyeen Eirik Glambek Bøe.

Levyllä on paljon muutakin: 23 heimon vierailijajäsenen ansiosta.
Vuoden 2010 kiinnostavin musiikillinen kohtaaminen on kohta kädessäsi.

Uusi Fantasia on kolmen kokeneen musiikkivelhon projekti. Tuottajina, soittajina ja dj-taitureina kunnostautuneet miehet tunnetaan taiteilijanimillään: Street Kobra (DJPP), Kroko-Roc (Vilunki3000) ja Ercola (Veikka Erkola). Miehet ovat aktiivisia musiikin ammattilaisia, jotka ovat olleet mukana vaativien musiikinkuluttajien suosikkikokoonpanoissa kuten OP:L Bastards, Annie, Motiivi:Tuntematon, Erlend Oye, Rinneradio, Stig Dogg ja Ercola VS Heikki L.

Edellisen ja ensimmäisen albuminsa “Top Ten” se julkaisi vuonna 2004, josta tuli nopeasti loppuunmyyty suomalaisen psykedeelisen musiikin klassikko. Sen jälkeen bändi on kutsuttu esiintymään muun muassa Berliiniin, Tokioon, Lontooseen, Shanghaihin ja Barcelonaan.

Yhtyeen musiikissa kuuluu disco, electro, house, folk, rock ja jazz. Uudella ”Heimo”-levyllä on niin tyylipuhtaita jazz-kappaleita kuin modernia disco- ja pop-musiikkia. Monipuolinen vierailijakaarti tuo kukin oman makunsa tähän suureen fantasia-pitsaan, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin.


Freeman toi legendaarisen falsettiäänensä ja sävellystaitonsa yhteisprojektiin, kappaleeseen “Liian myöhään”, jonka sanoitusta olivat mukana tekemässä Teosto-palkittu räp-artisti Asa ja PMMP-yhtyeen Paula Vesala. Freeman on jo ehtinyt hurmata uuden yleisönsä Uusi Fantasian kanssa Flow-festivaalin päälavalla Helsingissä.

“Tämä on ollut minulle Suuri Seikkailu. On ollut ilo saada tutustua tähän Heimoon. Hienoa hypätä tuntemattomaan tutusta ja turvallisesta Menneisyyden vangit -maailmasta”, Freeman kuvailee.

Heimon kyydissä vokaalikykynsä osoittaa myös Eirik Bøe suositusta norjalaisesta Kings Of Convenience -yhtyeestä ja Paula Vesala levyttää ensimmäistä kertaa englanniksi. Lisäksi levyllä vierailee joukko maamme eturivin soitintaiteilijoita, mm. Jimi Tenor, Olli Ahvenlahti, Lauri Porra, Tuomo Prättälä, Zarkus Poussa, Raoul Björkenheim ja Teppo Mäkynen.

TÄTÄ LEVYÄ ON ODOTETTU!

http://www.myspace.com/uusifantasia

Kappalelista :
1. Super Light Beer
2. Barefoot Not Naked
3. Valaanretki
4. Growing Pain
5. Marsipaanitanssi
6. Liian myöhään
7. Rhinocerus Ten-Rock
8. Ghost Of Cosmos
9. Hiljainen hiihtäjä
10. Heimo ihminen
11. Sandron kulma