Uusi Strokes-levy julkaistaan 21.3.

 

Newyorkilaisyhtye The Strokes päättää maaliskuussa fanien viisi vuotta kestäneen odotuksen ja julkaisee neljännen albuminsa.  Yhtye kertoi NME-lehdelle 21. maaliskuuta julkaistavan Angels-nimeä kantavan albumin olevan äänitetty kitaristi Albert Hammond Jr:n kotona. Koko albumi on yhtyeen itse tuottama, paitsi Joe Chiccarellin tuottama Life Is Simple -kappale.

2000-luvun vaikutusvaltaisimpiin yhtyeisiin kuuluva The Strokes julkaisi edellisen albuminsa First Impressions of Earth vuonna 2006, jota edelsivät vuonna 2001 julkaistu Is This It -ja vuonna 2003 julkaistu Room On Fire- albumi.

Kriitikoiden ja yleisön suosikiksi debyyttialbumillaan noussut yhtye palasi keikkatauolta viime kesänä ja esiintyi useilla festivaaleilla ympäri maailmaa. Time Out Chicago hehkutti yhtyeen Lollapalooza-festivaalin esiintymistä “parhaaksi Lollapaloozan keikaksi. Paremmaksi kuin Radiohead vuonna 2008. Parempi kuin…kuka esiintyi sitä ennen?”.
The Strokes on jo julkaissut viisi keikkaa tälle kesälle, joihin sisältyy mm. festivaaliesiintymiset Portugalissa ja Espanjassa heinäkuussa. Lisätietoa yhtyeen tulevasta Yhdysvaltojen kiertueesta julkistetaan pian.

Tilaa uusi levy ennakkoon TÄSTÄ

Kappalelista/Teokset :
1. Machu Picchu
2. Under Cover of Darkness
3. Two Kinds of Happiness
4. You’re So Right
5. Taken For A Fool
6. Games
7. Call Me Back
8. Gratisfaction
9. Metabolism
10. Life Is Simple In The Moonlight 
Ensimmäisestä sinkusta, Under Cover of Darknessista on julkaistu nyt video: