CHROMEO JA SHINE 2009 TAVASTIALLA SUNNUNTAINA 17.7.

CHROMEON KONSERTTI TAVASTIALLA SUNNUNTAINA 17.7. !!!
Su 17.7.2011 Helsinki, Tavastia +Shine 2009, DJ Antti Walker
Kanadalaisen elektrofunk-duon Chromeon konsertti 17. heinäkuuta siirtyy The Circuksesta Tavastialle. Jo ostetut pääsyliput käyvät myös uuteen konserttiin sellaisinaan, ja lippuja on edelleen saatavissa Tiketissä ja Lippupalvelussa.
Nykypäivän menestyneimpiin elektronisen musiikin yhtyeisiin lukeutuva Chromeo on julkaissut kolme albumia, joista viimeisimpänä syksyllä 2010 ilmestynyt ”Business Casual”. 80-lukuvaikutteisessa soundissaan elektroa, funkia ja syntikkapoppia sekoitteleva kanadalaisbändi on kiertänyt maailmaa Bloc Partyn, NERDin ja Chemical Brothersin seurassa, esiintynyt yhteiskeikoilla Hall & Oatesin kanssa ja nähty festivaaleilla Coachellasta Glastonburyyn. Lisäksi Chromeo on remiksannut muun muassa Cut Copya, Vampire Weekendia ja Sebastien Tellieria sekä julkaissut omia suosikkejaan esittelevän miksauslevyn arvostetussa DJ Kicks -sarjassa.
Illan avaa viime viikolla ”Realism”-debyyttialbuminsa julkaissut baleaarinen elektropop-yhtye Shine 2009. Reginasta tutun Mikko Pykärin ja Sami Suovan muodostama duo on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo keikkailemaan ympäri maailmaa Japania ja Iso-Britanniaa myöten sekä kerännyt hehkutusta kotimaisen median ohella muun muassa Pitchforkilta ja NME:ltä. Tapahtuman levymusiikista vastaa DJ Antti Walker.
Helsinki is Sleepin’ –  Stupido’s Burnin!