TAITEIDEN YÖN OHJELMA STUPIDOILLA

STUPIDO-SHOPIN PERINTEINEN TAITEIDEN YÖ NYT PERJANTAINA

Villa Nah

Neljästoista (vai viidestoista? no yo kuitenkin) perinteinen Stupido-Shopin Taiteiden Yö -erikoinen tarjoillaan taas letkeästi huomenna perjantaina 26.8.2011.

Taiteiden Yö on meille ollu aina mukava fiilistelytapahtuma, koko henkilökunta fiilistelee rennosti ja säädetään kaikkea kivaa hässäkkää. Pääpainona on hyvät levyt ja late night -shoppailutunnelma. Saa tulla pikku maistissakin tsekkailemaan jos löytyy helmiä ja muistakaa että, kun ostatte soivan levyn kaupalla käydessänne kartutatte Aakkosbattle-dj-kisan jännitystä.

Tänä vuonna saatiin Primal Screamin ensi keskiviikon Screamadelica-keikalle palkinnoksi lippuja ja pistetään perjantaina sitten kilpailulaatikko tähän kassalle, palkintona yhteensä 5 kpl 2 hengen vapaapääsyjä tolle luksuskeikalle.

Sen lisäksi meillä on ilo saada Viron 20-vuotisitsenäisyysjuhlien kunniaksi naapurimaamme tämän hetken ylistetyin indiepop-yhtye Ewert And The Two Dragons soittamaan tohon kaupan nurkkaan.

Tervetuloa huomenna Stupidoille ihmettelemään!

VOITA 2 HENGEN LIPUT PRIMAL SCREAMIN KEIKALLE!

Primal Scream

Skotlantilaisyhtye Primal Scream soittaa klassikkoalbuminsa ”Screamadelican” kokonaisuudessaan Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 31. elokuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 23. toukokuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Syyskuussa 1991 julkaistu ”Screamadelica” oli Primal Screamin kolmas albumi, jolla yhtye räjäytti itsensä yleisön tietoisuuteen. Kriitikoiden ylistämälllä ja mm. kaikkien aikojen ensimmäisellä Mercury Music Award -palkitulla levyllä yhdistyy ennakkoluulottomasti rock, tanssimusiikki, dub, gospel ja house Primal Screamin saadessa keitoksen kuulostamaan aidosti omaltaan. Levyltä lohkaistut singlet ”Loaded” ja ”Come Together” olivat isoja hittejä ja onnistuvat yhä kahdenkymmenen vuoden jälkeen kuulostamaan tuoreilta. ”Screamadelica” on useasti nostettu esille esimerkiksi Q- ja NME-lehdissä kaikkien aikojen parhaiden levyjen joukkoon, ja on yksi 1990-luvun merkittävämpiä albumikokonaisuuksia.  Konsertin visuaalisen ilmeen on suunnitellut Turner Prize -ehdokkaana ollut Jim Lambie.

Karismaattisen Bobby Gillespien johtama yhtye esiintyi edellisen kerran Suomessa Tavastialla kesällä 2009 hurmioituneelle yleisölle. Kokoonpanossa vaikuttavat myös Andrew Innes (kitara), Mani (basso), Martin Duffy (kosketinsoittimet) ja Darrin Mooney (rummut).

KONSERTTI

Ke 31.8.2011 Helsinki, The Circus

Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT:

38 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

FAKTAA SCREAMADELICASTA:

*Albumi palkittiin kaikkien aikoijen ensimmäisellä Mercury Prize -pystillä 1992.

*Select-lehti valitsi levyn vuonna 1996 ykköseksi 1990-luvun parhaiden levyjen listalla.

*Q-lehti rankkasi levyn sijalle 18. kaikkien aikojen parhaiden brittialbumien listallaan, sijalle 81. kaikkien aikojen albumit listallaan ja sijalle 2. Q-lehden olemassa olon aikan julkaistujen albumien listallaan

*#3 NME:n vuoden 1991 parhaiden levyjen listalla

*Vuonna 2003 NME listasi levyn sijalle 23 “100 Best Albums Ever” -listallaan

*Pitchforkin “Top 100 Albums of the ’90s” -listalla sijalla 77.

THE LEGENDAARINEN AAKKOBATTLE BY DJ’S OF THE SHOP

tissinenä

DJ ALEKS DUPLEE AKA PAPPA BURTTI AKA FUKKIN AHMA ’99

DJ FORRESTER AKA MATHIAS FROM PASKA SOHVA

DJ POIKA AKA POST IT -WALTSU AKA VIISKULMAN NUGGETTI

Miten käy tämän vuotisessa AAKKOSBATTLESSA?!  Onko viime vuoden mestari Burtsukka liian lomafiiliksissä? Onko nuorisolla jo aakkoset hanskassa? Onko pullossa vissyä? Katseltavaa myös naisille ja miehille! Kuunneltavaa kaikille!

CDJ:t in full effect!

The säännöt 5.2.

BACK TO BACK

Alkaa kirjaimesta A ja sit seuraava artisti alkaa kirjaimella johon edellinen loppuu. Samaa ei saa soittaa. Pisteitä saa kun soiva levy myydään.

Biisilista päivittyy blogiin reality bites. Tää on kova!

EWERT AND THE TWO DRAGONS LIVENÄ KLO 21:30

ee

Meillä on kunnia saada maailmallakin paljon hehkutusta saanut virolainen Ewert And The Two Dragons-bändi esiintymään Stupidon lattialle, jonka musiikkia on kuvailtu mm.  Radioheadin ja post-rockin värjäämäksi kamarifolkiksi.

“Festivaalin paras bändi tuli Virosta. Ewert and the Two Dragons ilmestyi tyhjästä ja soitti kananlihalle vetäneen keikan. Istuallaan esiintyneen bändin musiikkia voisi ehkä parhaiten kuvata  Radioheadin ja post-rockin värjäämäksi kamarifolkiksi. Riipaisevan kauniita crescendoja, musertavaa herkkyyttä ja huikeaa paisutusta. Tutustukaa!” -Rumba

——
LIKE!

LIKE STUPIDO SHOP RECORD STORE ON FACEBOOK!
Linkki tuleviin julkaisuihin
Linkki Stupido-Shopin myydyimpiin levyihin
Linkki Stupido-Shop’s Burnin’ -blogiin
Stupido-Shop @ Tumblr

——

JUNIOR BOYS

—–

UUDET STUPIDO-SHOP RECORD STORE -KANGASKASSIT

rules!

Vihdoin! 100% Organic Cotton. The Stupido-Shop kesäkassit saapuivat! Uusi väritys ja entistä vinyyliystävällisempi kassi. Superpehmeetä luomupuuvillaa ja 5 euroo maksaa. Vanhoista tuli keräilyharvinaisuuksia! ♥ ♥ ♥ NYT MYYNNISSÄ KAUPALLAMME HELSINGIN ISO ROBALLA JA VERKKOKAUPASSAMME WWW.STUPIDO.FI

STUPIDO-SHOP’S BURNIN’ -BLOGISSA TAPAHTUU

Stupido-Shop's Burnin

Stupidon suositussa blogissa, hehkutetaan uusia lemppareitamme, kerrotaan ennakkotarjouksista, kisoista ja muutenkin mukavista jutuista teemalla “The records, the artists, the music and all the stuff and more we love”
Klikkaa ittes onnelliseks: https://blog.stupido.fi/

YHTEYSTIEDOT

Stupido-Shop5

STUPIDO-SHOP RECORD STORE
ISO ROOBERTINKATU 23
00120 HELSINKI
AUKIOLOAJAT / OPEN:
MA-PE/MON-FRI 9:00-20:00
LA/SAT 10:00-18:00
———————————————-
VERKKOKAUPPA 24h
WEBSTORE 24h
WWW.STUPIDO.FI
———————————————-
MYSPACE:
http://www.myspace.com/stupidoshop

FACEBOOK:
http://www.facebook.com/StupidoShop

TWITTER:
https://twitter.com/StupidoShop

STUPIDO-BLOGI:
http://blog.stupido.fi

STUPIDO-SHOP
TWIN TONE OY
PL 301
00121 HELSINKI
FINLAND
PHONE +358 9 646 990
FAX. +358 9 646 991
E-MAIL SHOP@STUPIDO.FI

*ABCDEFGHIJKLMONPQRSTUPIDO2011

——————————————————-
©&P TWIN TONE OY 2011