HUORATRON JA ODOTETTU PITKÄSOITTO -ENNAKKOTARJOUS!

HUORATRON:  CRYPTOCRACY

CD / LIMITED EDITION 2LP

JULKAISUPÄIVÄ  24.4.2012

TILAA ENNAKKOON TÄSTÄ

PRE ORDER HERE

ENNAKKOVARAUKSET:

SHOP@STUPIDO.FI

Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa! Maailmalla ehkä kovimmassa nosteessa oleva suomalainen Huoratron julkaisee vihdoin debyyttialbuminsa amerikkalaisella Last Gang Recordsilla!

Huoratron eli Aku Raski on meillä täällä Stupidoilla vanha tuttu ja herran lukuisia projekteja on myyty vuosien varrella enemmän ja vähemmän menestyksellä, Huoratronin lisäksi mies on vuosien varrella kiikuttanut kaupallemme jukaisuja seuraavilla nimillä; A. Raski, Them Shepherds, Rolf Sebastian yms., mutta Huoratronin 12″ -vinyylit $$ Troopers (2008) ja Corporate Occult (2009) New Judas -yhtiöllä päräyttivät Akun ja Huoratronin kulttitähdeksi ja molemmat maksit ovat yhä Stupido-Shopin myydyimpiä vinyylijulkaisuja koskaan, vaikka tietenkin painokset ovat jo pitkään noistakin hiteistä myyty loppuun.

Huoratron sekoittaa elektroniseen tykitykseensä agressiivistä paahtoa tavalla, jollaista ei tällä planeetalla ole aikaisemmin tavattu. Lyhyesti voisi kuvailla Huoratron-soundin olevan kuin Justice ja Slayer yhdessä, ei olekaan ihme, että mm. Sepultura-legenda Igor Cavallera on julistautunut suureksi Huoratron-faniksi ja mm. niinkin erilaiset artistit kuin HiM ja M.I.A. ovat pyytäneet remix-palveluita Akulta. Nykyään Huoratron soittaakin Yhdysvalloissa ja Euroopassa suurien klubien pääesiintyjänä ja hype on aivan käsittämätön.

Aku oli pitkään sitä mieltä, ettei Huoratron julkaise täyspitkää albumia, koska “kukaan ei kotona pysty kuuntelemaan tätä tavaraa kuin 4 biisiä kerrallaan”. Onneksi me ja monet muut ovat saaneet käännytettyä herran pään ja tämä debyyttialbumi vihdoin julkaistaan cd:nä ja rajoitettuna tuplavinyylinä,  niin kuin artisti itse eilen tokaisi, “nyt voi onnellisena vaikka kuolla kun tämän albumin vihdoin sai valmiiksi”.

Eli tilaa / varaa tämä tuleva klassikko hyvissä ajoin, ettet tule katumaan!

TULEVAT KEIKAT:

6.4.2012 Reperkusound Festival / Lyon, FRANCE
7.4.2012 Festival Panoramas /  Brittany, FRANCE – 00:00
20.4.2012 LEVYNJULKAISUKEIKKA – Circus Helsinki, FINLAND
28.4.2012 Printemps de Bourges / Bourges, FRANCE – 00:00
12.5.2012 Altes Ziehwerk / Altes Ziehwerk Delitzsch, DE –
13.5.2012 Dom im Berg / Dom im Berg Graz, AUSTRIA
7.7.2012 Ruisrock / Ruisrock Turku
2.8.2012 Osheaga Festival – Osheaga Festival Montreal, Quebec , CANADA
11.8.2012 Flow Festival –  Flow Festival Helsinki, FI