Uutuuksia, Record Store Day, Thåström-kisa, Viikon myydyimmät…

RECORD STORE DAY LAUANTAINA 21.4.2012

The maailman hienoin päivä, eli kansainvälinen levykauppapäivä aka Record Store Day järjestetään ensi viikon lauantaina! Luvassa on taas mielettömästi herkkuja ja tulevia keräilyharvinaisuuksia ja Stupidot tietty mukana täysillä tänäkin vuonna. Kauppa avoinna 10-18 ja jos on aamulla jonoa, niin eiköhän ne ovet aukene vähän aikaisemminkin.

Erikoisjulkaisuista tippuu tarkempaa tietoa Stupido-Shopin Facebook-sivuille ja Twitteriin pitkin ensi viikkoa!

Älä missaa!

THÅSTRÖM

VOITA LIPUT THÅSTRÖMIN KEIKALLE TAVASTIALLE!

Skandinavian tyylikkäin herrasmies, ruotsalaisen punkin ja vaihtoehtomusiikin jumala, Thåström saapuu pitkästä aikaa keikalle Helsinkiin, Tavastialle keskiviikkona 18.4.2012.

Osallistu Thåström-kisaan Stupido-Shop’s Burnin’ -blogissa ja voita itsellesi ja ystävällesi liput keikalle, jota ei sovi missata.

STUPIDO-SHOPIN T-PAIDAT TULIVAT

LUE LISÄÄ STUPIDO-SHOP’S BURNIN’ -BLOGISTA

SUOSITELTAVIA UUTUUKSIA

LIGHTSHIPS

LIGHTSHIPS: ELECTRIC CABLES CD / LP

-Lighsthips on legendaarisen skotlantilaisen indiepop-veteraaniyhtye Teenage Fanclubin Gerard Loven ihana sooloprojekti ja Electric Cables on miehen ensimmäinen sooloalbumi.
-Love on yksi Teenage Fanclubin kolmesta biisienkirjoittajasta ja monien mielestä jopa koko yhtyeen nerouden perusta bassonsoitollaan sekä biisinkirjoitustaidollaan.
-Meillä Stupidoilla ollaan suuria Teenage Fanclub -faneja bändin hienoa uraa on seurattu alkumetreiltä 80-90-lukujen taitteessa mukana kasvaen – sooloprojektit eivät ikinä ole päässeet emobändin herkkyyden ja nerouden tasolle, mutta tämä Lightships taitaa tehdä ihanan poikkeuksen.
-Electric Cables tarjoilee herkän ja kauniin popmaailman liitettynä 90-luvun surisevaan villapaitaindieen, Byrdsin-harmoniapoppiin – eli about täydellistä maailailu indiepoppia itse mestarilta ja niin kuin mestari vain sen osaa – levy sopii kevätaurinkoon, räntäsateeseen, iltaan ja aamuun eli toimii joka kelillä!
-Vakuuttaa Teenage Fanclub -fanit ensi soinnuilla ja tulee hurmaamaan monia uusia ystäviä, se on saletti.
-Levyllä soittaa Glasgow-indien neroista kasattu ryhmä poppareita: Dave McGowan (guitar, Teenage Fanclub), Brendan O’Hare (drums, from the first incarnation of Teenage Fanclub), Tom Crossley (flute, International Airport and The Pastels) and Bob Kildea (bass, Belle & Sebastian)
-Stupidon Aleksi Pahkala on nostamassa jo levyä vuoden parhaaksi poplevyksi.


Katso hieno video


SPIRITUALIZED

SPIRITUALIZED: SWEET HEART, SWEET LIGHT. CD / 2LP

-Jason Pierce eli tuttavallisemmin J. Spaceman on kulkenut pitkän ja kivisen tien Spacemen 3 -yhtyeen huumavista avaruussfääreistä Spiritualizedin kepeämpään psykedeelissävytteiseen ilmaisuun.
-Pierce sairastui vakavaan keuhkokuumeeseen vuonna 2005 ja toipuminen on jatkunut tähän päivään saakka.
-Sävellystaidot ovat silti terässä, sillä aiemman “Songs in A & E” -menestysalbumin seuraaja “Sweet Heart Sweet Light” sisältää erittäin elinvoimaista rock ‘n’ rollia.
-Katso video kappaleesta “Hey Jane”:

NOTKEA ROTTA

NOTKEA ROTTA: NOTKEA ROTTA CD *JULKAISU ENSI VIIKOLLA*

-Uransa kovimmassa nosteessa olevan Notkean Rotan viides albumi.
-Crossover -levy. Yhtyeeseen syksyllä liittynyt Rane Raitsikka kuuluu ja näkyy. Vierailemassa mm. Sam Yaffa sekä The Mighty Mighty Bosstonesin saksofonisti Kevin Lenear.

POOR MOON

POOR MOON: ILLUSION MCD

-Aivan mieletön uusi bändi Fleet Foxes -herroilta Poor Moon ja debyyttijulkaisuna tämä 5 biisin minilevy.
-Kuin Fleet Foxes maustettuna 90-luvun psykedeelisellä powerpopilla (style: Yellow Pills, Cotton Mather).
-Euroopassa julkaisijana Bella Union ja Ameriikoissa Sub Pop, tässä Sub Popin hehkutukset:

Poor Moon is Christian Wargo (Fleet Foxes, Crystal Skulls) Casey Wescott (Fleet Foxes, Cystal Skulls) and brothers Ian and Peter Murray (The Christmas Cards). The band, named for frontman and primary songwriter Christian Wargo’s favorite Canned Heat song, began four years ago as a long-distance project with demos being created and sent back and forth while Wargo and Wescott were touring in support of the Fleet Foxes 2008 self-titled debut and Ian and Peter living in the Bay area. Their first shows were at intimate Seattle house parties where they used playful throwaway monikers like Rabbit Kingdom and Cookie Mask. It wasn’t until the band opened up for Deakin at Seattle’s Neumos (under the name Peppermint Majesty) that things began to really take form. Recording began and the four longtime friends became a band and Sub Pop didn’t hesitate to pursue them with unabashed enthusiasm. And it worked.

HURRIGANES

HURRIGANES: LIVE IN HAMINA 1973 – LIMITED EDITION VINYL

-Ganesin Hamina Live-vinyyli ilmestyy 18.4.2012 ja siitä on tehty 1000 kpl painos (numeroitu).

-Tätä on odotettu, ennen julkaisematonta Hurriganesia livenä Haminassa maaliskuulta 1973! Keikka äänitettiin puoli vuotta ennen bändin ensimmäisen lp:n Rock and Roll All Night Long-julkaisua.
-”Live In Hamina 1973” menee alkukantaisella energiallaan heittämällä kolmen parhaan Hurriganes-levyn joukkoon.
-Remu Aaltonen, Cisse Häkkinen ja Albert Järvinen ovat loistavassa iskussa.
-Keikkasetissä tunnettuja Hurriganes-klassikoita, kuten Keep On Knocking, My Sweet Lily ja Hideaway. -Perusteellisessa Hurriganes-käsittelyssä soivat myös esim. Lucille, Perfidia ja esim. jostakin muustakin yhteydestä tuttu Roadrunner.
-Levyn ehdottomiin helmiin kuuluu myös oma biisi Got No Time, jonka koukuttava riffi vie mennessään.
-Pahvikantisena digipackina julkaistavan cd:n keikkakuvista vastaa legendaarinen Hurriganes-valokuvaaja Risto Vuorimies.
-Kansitekstit Hurriganesin Love Recordsille kiinnittänyt Atte Blom ja keikan äänittänyt muusikko/tuottaja/äänittäjä Måns Groundstroem.

http://www.hurriganes.fi

-Ganesin Hamina Live-vinyyli ja 1000 kpl painos (numeroitu).
-Tätä on odotettu, ennen julkaisematonta Hurriganesia livenä Haminassa maaliskuulta 1973! Keikka äänitettiin puoli vuotta ennen bändin ensimmäisen lp:n Rock and Roll All Night Long-julkaisua.
-”Live In Hamina 1973” menee alkukantaisella energiallaan heittämällä kolmen parhaan Hurriganes-levyn joukkoon.
-Remu Aaltonen, Cisse Häkkinen ja Albert Järvinen ovat loistavassa iskussa.
-Keikkasetissä tunnettuja Hurriganes-klassikoita, kuten Keep On Knocking, My Sweet Lily ja Hideaway. -Perusteellisessa Hurriganes-käsittelyssä soivat myös esim. Lucille, Perfidia ja esim. jostakin muustakin yhteydestä tuttu Roadrunner.
-Levyn ehdottomiin helmiin kuuluu myös oma biisi Got No Time, jonka koukuttava riffi vie mennessään.
-Pahvikantisena digipackina julkaistavan cd:n keikkakuvista vastaa legendaarinen Hurriganes-valokuvaaja Risto Vuorimies.
-Kansitekstit Hurriganesin Love Recordsille kiinnittänyt Atte Blom ja keikan äänittänyt muusikko/tuottaja/äänittäjä Måns Groundstroem.
http://www.hurriganes.fi

FRANS

FRANS WITH YOU AND YOURS: THE CATHER EP CDEP

Osastoon täydellisiä omakustannehelmiä! Frans With You And Yours: The Cather EP – 6 biisiä käsintehtyä akustista folkia indie-wiballa like Nick Drake, Jose Gonzalez ja Ben Howard – sydämellä ja sympaattisesti ja toimii kuin kevätaurinko! Kannattaa tutustua

LUE LISÄÄ HEHKUTUSTA STUPIDO-BLOGISSA


GASELLIT

GASELLIT: KIITTÄMÄTÖN CD

-Gasellit on nelihenkinen Pohjois- helsinkiläinen kokoonpano, joka tekee suomenkielistä rap- musiikkia. Yhtye koostuu kolmesta solistista: Päkä, Hätis & Thube Hefner, sekä tuottaja/dj Musajusasta, jonka käsialaa on myös suurin osa bändin biiteistä.
-Gasellien esikoisjulkaisu Gasellit EP (2010) sai lupaavan vastaanoton ja on kehuttu mm. kokonaisvaltaisesta ja luonnollisen oloisesta rentoudesta, sekä EP:n yhtenäisyydestä, sekä verbaalisesta ulosannista. Esikoisjulkaisu saa jatkoa, kun yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto Kiittämätön -julkaistaan 4. huhtikuuta.
-Levyltä on julkaistu videot Ime huiluu ja Pillist kii, jotka ovat keränneet Youtubessa kymmeniä tuhansia katsojia. Uudella Hiki-singlellä on vierailemassa JVG-kaksikosta laajaan suosioon pongahtanut Ville Galle.

RASMUS

THE RASMUS: THE RASMUS CD – ENSI VIIKOLLA

-The Rasmus palaa – uusi albumi “The Rasmus” julkaistaan 18.4.2012.
-Neljän vuoden levytystauko vuonna 2008 julkaistun “Black Roses” -albumin jälkeen on ollut The Rasmuksen jäsenille hyvää aikaa keskittyä kunkin omiin projekteihin. Samalla into palata The Rasmuksen äärelle on kasvanut melkoiseksi. -“Me haluamme todellakin julkaista levyjä useammin, joten oli jo aikakin siirtää katse uusien The Rasmus -biisien kirjoittamiseen ja niiden julkaisemiseen”, Lauri Ylönen toteaa lisäten, että ei olisi malttanut millään odottaa, että bändi pääsee taas uuden materiaalin kimppuun.
-The Rasmus on myynyt tähän mennessä yli 3,5 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Se on huikea luku millä tahansa mittarilla. Lisäksi esimerkiksi “In The Shadows” -singleä on myyty yli miljoonan kappaleen verran. Menneiden vuosien levymyynnit ovat kuitenkin bändille enemmän motivaattori kuin jotain, mitä pitäisi ylittää hampaat irvessä. Tästä kertoo myös tulevan “The Rasmus” -albumin prosessi sekä nimi.
“-Albumin nimi olkoon ‘The Rasmus’, sillä olemme tehneet kaiken itse. Tai melkein itse. Jos viime albumi tehtiin legendaarisen huipputuottaja Desmond Childin kanssa, tällä kertaa halusimme kokeilla, miten omat siipemme kantavat. Prosessi myös aloitettiin ilman mitään tietoa siitä, kuka levyn tulisi julkaisemaan. Vietimme viime kesänä kaksi kuukautta tehden sävellystyötä joka päivä, ja kun kymmenen hyvää biisiä oli kasassa, soitimme pitkäaikaiselle ystävällemme, tuottaja Martin Hansenille ja matkasimme Ruotsiin äänityksiin”, Lauri muistelee.
-Paluu jo useamman The Rasmus -albumin tuottaneen Martin Hansenin studioon on selkeästi luonteva valinta: The Rasmuksen ja Hansenin yhteistyö juontaa alkunsa aina vuonna 2001 julkaistuun “Into” albumiin, josta oikeastaan koko kansainvälinen The Rasmus -menestystarina sai alkunsa. “Albumin tekeminen ei ole koskaan ollut näin nopeaa, helppoa, stressivapaata ja nautinnollista! Löysimme myös taas musiikin tekemisen hauskuuden, joka vei aika lailla samoihin fiiliksiin, mitä oli ihan bändin alkuaikoina. Se tuntui tuoreelta, mutta myös samalla absurdilta”, Ylönen hymyilee.

http://www.therasmus.com

DR. JOHN

DR. JOHN: LOCKED DOWN CD

-Legendaarinen Dr. John (käyttänyt myös nimeä Dr. John Creaux, oik. Malcolm John Rebennack Jr.) on hdysvaltalainen bluesia, boogie woogieta ja rock and rollia esittävä pianisti, laulaja ja lauluntekijä.
-Hän nousi tunnetuksi 1960-luvun lopussa ja 1970-luvun alussa musiikilla, joka yhdisti New Orleans -tyylistä rhythm and bluesia ja psykedeelistä rokkia lavashowhun, joka otti vaikutteensa voodoo-uskonnosta pukuineen ja peruukkeineen. Vuonna 2011 tämä viisinkertainen Grammy-voittaja pääsi Rock and Roll Hall of Fameen.
-Tuottajana uudella ”Locked Down” – albumilla toimii Suomeenkin kesällä saapuvan The Black Keys – yhtyeen Dan Auerbach, joka lähestyi idoliaan Mac Rebennackia vuonna 2010 ja ehdotti yhteistyötä. Tuloksena syntyi täysin uutta, ajankohtaista materiaalia, josta hyvää esimakua on antanut kehuttu single ”Revolution”.

SMITHS

THE SMITHS: REMASTEROIDUT CD:T 8,90 / KPL

Johnny Marrin Smiths-boxiin viime vuonna remasteroimat klassikot vihdoin saatavilla myös yksittäisinä. Julkaisussa The Smiths, Meat Is Murder, The Queen Is Dead, Strangeways, Here We Come, Rank, Hatful Of Hollow, The World Won’t Listen ja Louder Than Bombs.

WELLER

PAUL WELLER: SONIK KICKS LP / CD

Nyt vihdoin myös vinyyliversio mod-legendan mielettömästä uudesta albumista, joka nousi suoraan brittilistan kärkeen. Mukana mm. Noel Gallagher ja Graham Coxon

coxon

GRAHAM COXON: A+E CD / LIMITED CD+DVD / VINYL

A+E on Coxonin ensimmäinen julkaisu sitten vuoden 2009 ylistetyn, akustisvetoisen The Spinning Top-levyn.
-A+E on osuva nimi kuvamaan albumin kymmentä kappaletta, joita hallitsee raivoisa ja rosoinen kiirellisyys. Albumillaan Coxon jatkaa ainutlaatuista visiotaan monivivahteisena artistina. Eri instrumentteja soitellessaan ja studiossa improvisoidessaan, Coxonin valtasivat ajatukset modernin Britannian viikonloppujen hedonismin vaikutuksiin keskittyvistä lyriikoista. A+E:n sanoituksissa on havaittavissa pisteliästä ja terävää nokkeluutta.
-Ben Hillierin tuottamassa A+E:ssä ilmentyy Coxonin omaperäinen garage-punk-pop, jota ovat inspiroineet kokeellinen Krautrock sekä mustavalkoinen post-punk –kausi, tuoden mieleen artisteja kuten Neu! (’City Hall’), Can ja Kraftwerk (What’ll It Take’) sekä Peter Hamill, Joy Division (’Knife In The Cast’) ja Monochrame Setin hypnoottiset ja menevät sävelet (‘The Truth’). Tämän lähemmäs ‘tanssimusiikin’ tekemistä Graham on tuskin aiemmin päässyt.
-Näin Coxon itse kuvailee albumiaan: ”Improvisaatioita, biittikokeiluita, rytmejä. Mahdollisuus tehdä estottomasti jonkinlaisia kieroutuneesti surullisia, tanssittavia, hauskoja ja alakuloisia lauluja. En halunnut tällä kertaa jumittua siihen, että yritän vain saada biisit kuulostamaan todella tyylikkäiltä.”
-Uuden albumin kunniaksi Graham lähtee UK-kiertueelle huhtikuussa. Kiertuetta varten hän pyytää fanejaan ehdottamaan paikallisia bändejä kiertueen lämppäreiksi, ja ehdokkaista hän valitsee suosikkinsa jokaiselle keikalle.

http://www.grahamcoxon.co.uk

VHB

VON HERTZEN BORTHERS: THE BEST OF VON HERTZEN BROTHERS CD+DVD

-Von Hertzen Brothers julkaisee Best Of -kokoelmalevyn 11. huhtikuuta.
-Albumille on koottu kahden ennen julkaisemattoman biisin lisäksi 12 VHB- helmeä bändin kymmenvuotisen uran ajalta, yhtyeen kaikki musiikkivideot sekä yli tunnin live-kooste Tavastia-klubilta vuodelta 2008. Mukana on myös veljesten itsensä kuvaamia videoblogeja Stars Aligned levyn tekoprosessista.
-Yhtyeen fanit pääsivät poikkeuksellisesti mukaan kokoelma-albumin tekoon kun bändi pyysi heiltä piirroksia levyn kansivihkoon. Piirroksia kertyi liki sata, joista suurin osa päätyikin kuvittamaan kokoelmaa.
-Mikko von Hertzen kommentoi: “Meille on monta kertaa ehdotettu Live-levyn tekemistä. Ja todella moni on tullut kertomaan keikan jälkeen, että he vasta meidät nähtyään livenä tajuavat mistä on kyse. Halusimme sen takia liittää yhteen tähän pakettiin uramme parhaat biisit ja bändin live- puolen. Tarkoituksena oli koostaa jotain, millä olisi parhaat mahdolliset edellytykset esitellä bändi uudelle yleisölle, unohtamatta vannouteimpia fanejamme, jotka ovat kieli pitkänä odottaneet jonkinnäköistä live-pläjäystä. Parhaat juttumme ovat aina syntyneet yhteistyössä faniemme kanssa ja tällä kertaa saimme heiltä upeita piirroksia, joita käytimme levyn visuissa”.
-Yhtyeen toinen albumi Approach palkittiin vuoden rock-albumina Emma-gaalassa vuonna 2007 ja myi hieman myöhemmin kultaa. Kolmas täyspitkä levy Love Remains the Same meni heti virallisen albumilistan kärkeen ja myi kultaa vuoden 2009 alussa. Viimeisin studioalbumi Stars Aligned julkaistiin 2011 ja se meni edellisen levyn tavoin suoraan listakärkeen julkaisuviikollaan ja palkittiin kultalevyllä saman vuoden lopulla.
-Ahkerana keikkailijana tunnettu Von Hertzen Brothers ammentaa musiikkiinsa vaikutteita kauttaaltaan 70-luvulta nykypäivään asti ja kuvailee kappaleidensa kertovan kiehtovia tarinoita rakkaudesta ja elämän hohdosta.

VIRTANEN
VIRTANEN, RAIVIO, VARONEN -TRIO:  PIENI AIKUINEN CDS

Pekka Virtanen (kitara), Markus Raivio (rummut), Tumppi Varonen (basso ja laulu) feat Melametsä (kitarat), Annabella Vi, Rubberduck Jones, Elviksen laulavat nuoret

Tämä single on suunnattu nuorten mielenterveystyön hyväksi. Kappaleet on säveltänyt ja sanoittanut Tumppi Varonen.

NITE JEWEL

NITE JEWEL: ONE SECOND OF LOVE CD / LP

-Muun muassa Italians Do It Better -yhtiölle aikaisemmin levyttänyt Nite Jewel eli Ramona Gonzalez ja uusi hieno One Second Of Love -albumi.
-Tyylikästä poppia elektronisilla elementeillä.

California native Ramona Gonzalez first began her transcendent minimalist dance-pop escapades in the privacy of her own home in Los Angeles with the aid of her multitrack cassette recorder. She very quickly developed her own unique sound, taking inspiration from European experimental electronic music and U.S. R&B pop, and began performing live in the L.A. area under the moniker Nite Jewel.

Since the release of Nite Jewel’s mesmerizing 2008 debut Good Evening, the Los Angelese outfit has honed its lounge-pop-R&B craft across releases from Italians Do It Better, Mexican Summer and LA/Bay Area labels Gloriette Records and Human Ear, which collectively lead to a wealth of refinement and bold directness in both singing and songwriting. Then, in late 2011, the “She’s Always Watching You” 7″ appeared from Your Truly’s Love Letters Inc. label, highlighting newly minted vocal styles for Nite Jewel and hinting at the maturation of its sound. On One Second of Love, the forthcoming Nite Jewel opus, you’ll find a re-imagination of Golden-era R&B pop; future-classic sounds alongside vocal sultriness. If Nite Jewel’s earlier work brought to mind the likes of Lisa Lisa or Debbie Deb on quaaludes, this new body of work may conjure up clearer images of Sade, Eurythmics-era Annie Lennox and Tracy Thorn. Produced with longtime collaborator Cole MGN (The Samps, Ariel Pinks Haunted Graffiti), the entire affair is pure, confident, singular-but-intricate and delightfully sophisticated. Nite Jewel’s evolution of fidelity and nuance comes to a head with the release of One Second of Love.

ELOKUU

ELOKUU: HÄÄVÄKI SAAPUU CD / LP

-Nopsajalan, Junon ja Jonaksen Elokuu-yhtye julkaisee “Hääväki saapuu” –albumin 11.4.
-Elokuu: Nopsajalka on julkaissut kolme sooloalbumia, tehnyt yhteistyötä useiden kotimaisten artistien kanssa ja ollut järjestämässä suosittua Kuningassoundi –tapahtumaa Helsingin Suvilahdessa. Emma-gaalassa kolmessa kategoriassa ehdolla ollut Juno on julkaissut neljä rap-albumia ja vieraillut lukuisissa eri kappaleissa keräten miljoonia Youtube-katselukertoja. Jonas W. Karlsson on Siuntiosta kotoisin oleva tuottaja/dj ja Soundfactory –studion omistaja.
-“Kun Jonas keväällä 2011 soitti mulle uutta tuottamaansa musiikkia olin äimänkäkenä, sillä olin mielessäni miettinyt hieman vastaavaa. Ensiksi en jotenkin ajatellut kirjoittavani näitä kappaleita itseni laulettavaksi, mutta kun Junon kanssa fiilistelimme Jonaksen tekemiä taustoja keikkareissuillamme niin lopulta biisit syntyivät musiikin ympärille kuin luonnostaan. Aluksi ajattelimme tekevämme jonkinlaista swing-jazzin ja hiphopin yhdistelmää. Vuonna 2011 Helsingissä siitä syntyi cityhumppa” -Nopsajalka.

MEGAPHONE

THE MEGAPHONE STATE: VLA KINGS CD

-Kotimainen hiphop-yhtye The Megaphone State julkaisee toisen kokopitkän albuminsa ”VLA Kings” 11.4.2012.
-Albumi on jatkoa vuonna 2009 julkaistulle omakustanteelle ”Home of the Knockout Artist”. Liberian ja Ghanan kautta Suomeen, tarkemmin ottaen Viljakkalaan kotiutunut Jesse ”Ekow” Markin ja Viialasta kotoisin oleva Simo ”SimonSound” Tuominen ovat olleet alaa seuranneiden tiukassa syynissä vakuuttavasta debyyttilevystään lähtien.
-Ulkomaillakin äärimmäistä kiinnostusta herättäneet singlet ”Lights” ja ”Children of VLA” lupailevat orgaanista ja lämmintä äänimaailmaa höystettynä mc Ekow:n virtuoosimaisella flowlla. Levyllä kuullaan debyyttialbumilta tuttua samplepohjaista soul-kaikuista tuotantoa.

CEY

-Grammy- ja Latin Grammy -ehdokkaanakin olleen maineikkaan brasilialaisen Céun hieno uusi pitkäsoitto.
-Letkeään latinorullaukseen on otettu tyylikkäästi elementtejä legendaarisesta Tropicalia-tyylistä, eli psykedeelistä kitaraa ja rentoa retrosoundia tarjolla.
-World Music Chart Europen sijalla 6. huhtikuu 2012.
http://www.ceumusic.com/blog/

STUPIDON TOP 15 MYYDYIMMÄT

1. 2.3.4.5.

Tsekkaa Stupido-Shopin viikon myydyimmät levyt tästä

 shop

Stupido-Shop Record Store

Iso Roobertinkatu 23, HELSINKI

Avoinna

Arkisin 11-19

Lauantaisin 11-17

ONLINE STORE

WWW.STUPIDO.FI

1LEMO