NO SMOKING TEAM! EDU KEHÄKETTUNEN + DAVO JA DEBYYTTIALBUMI NYT!

NO SMOKING TEAM: TERVE ELÄMÄ, PUHDAS OMATUNTO CD 14,90 e

TILAA TÄSTÄ

Vuosituhannen odotetuin albumi!!! Vinyyli tulossa hitusen jäljessä! Elä missaa – hoida omasi nyt!

Vuoden tai ehkäpä koko vuosituhannen odotetuin kotimainen hiphopdebyyttialbumi on tässä! Legendaarinen MC Taakibörstasta tuttu kaksikko Edu Kehäkettunen ja Davo = No Smoking Team ja miesten ensimmäinen yhteinen täysipitkä-cd on nyt myynnissä! Vinyyli tulossa lähiviikkoina myös.

Edu ja Davo kiikuttivat uunituoreen albumin meille kauppaan juhannuksen aaton aattona ja se nousi kahdessa tunnissa koko vilkkaan juhannusviikon myydyimmäksi albumiksi! Eli tätä on odotettu ja pitkään!

Ja levyhän on aivan törkeen hyvä, siitä ei edes keskustella.

Tarkkailkaa Stupidon Facebook-sivuja, Twitteriä tai Stupido-Shop’s Burnin’ -blogia tällä viikolla, nimittäin herrojen pitäisi heittää pieni instore-keikka Stupidoilla perjantaina ja vinyylikin laitetaan ennakkomyyntiin luultavammin jo tänään.