Uutiskirje: No Smoking Team -vinyyli ja keikka, Sun Roba huomenna, levymattoja, kangaskasseja pälä pälä pälä etc

SLIPMAT

STUPIDO-SHOPIN SLIPMATIT AKA LEVYMATOT

Levymattoja kysellään sen verran usein meiltä, että piti oikein Ameriikassa asti käydä kyhäämässä meille ihan ikioma ja laadukas slipmat. Hinta 15 euroa ja ostettavissa myös verkkokaupassamme tästä linkistä

HANKI OMASI NYT!

WE GOT BEEF ON LOOTA KII

——

NO SMOKING TEAMIN VINYYLI ENNAKKOMYYNNISSÄ!

NO SMOKING TEAM

NO SMOKING TEAM ‘TERVE ELÄMÄ, PUHDAS OMATUNTO 2LP JULKAISTAAN HEINÄKUUSSA!

TILAA RAJOITETTU VINYYLI ENNAKKOON TÄSTÄ

TAI VARAA SÄHKÖPOSTILLA SHOP@STUPIDO.FI / TAI KAUPPAMME KASSALTA

Edu Kehäkettusen ja Davon No Smoking Teamin juuri julkaistu debyyttialbumi julkaistaan lähiviikkoina myös erittäin rajoitettuna tuplavinyylinä (500 kappaleen painos), cd nousi päivässä Stupidon koko viikon myydyimmäksi levyksi ja albumi alkaa muutamassa päivässä olla jo kohta koko kesäkuun myydyin meillä – eli vinyylillä tulee olemaan kysyntää.

Tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa, mutta testiprässit ovat tulossa tehtaalta, eli muutaman viikon sisällä pitäisi vinyylikin olla myynnissä!

NO SMOKING TEAMIN INSTORE KEIKKA SIIRRETTY WE GOT BEEFIIN!

Punavuoren lokaalit jelppaavat toisiaan, Kössi lupasi avata Pihvin tänään tossa naapurissa vähän aikaisemmin ja avata ikkunat koko matkalta auringossa kylpevälle Roballe ja No Smoking Teamin Stupidoille suunniteltu keikka siirretään 20 metriä itään We Got Beefiin tilapienuuden takia, eli tänään perjantaina 16:30 No Smoking Team livenä Roballa

——

SUN ROBA

SUN ROBA -KATUFESTIVAALI HUOMENNA LAUANTAINA!

Toista kertaa järjestettävä Sun Roba-katufestivaali valtaa jälleen Helsingin sydämessä sijaitsevan Iso Roobertinkadun kävelykadun.

Tapahtuman tarkoituksena on edistää vapaata kaupunkikulttuuria elävöittämällä ja virkistämällä ainutlaatuista kävelykatua ja sen ympäristöä. Sun Roba tarjoaa monenlaista ohjelmaa kaikille ikäryhmille, lasten sirkusteemaisesta leikkimaailmasta lavatansseihin, ja kotimaisen pop-musiikin kiinnostavimpiin huippuihin. Viime vuoteen verrattuna musiikkiohjelma kasvaa tapahtuman saadessa käyttöönsä Stupido-levykaupan eteen nousevan katulavan lisäksi uuden konserttipaikan, loisteliaan Astoria-salin. Koko Sun Roba -festivaalin ohjelma on kävijöille ilmainen, eikä mihinkään kadun ravintoloista vaadita tapahtuman aikana sisäänpääsymaksua.

Katu kokee festivaalin ajaksi täydellisen muodonmuuutoksen, kun katukiveykset peittyvät nurmikon alle ja lempeä markkinatunnelma täyttää ilman. Tarjolla on tietenkin runsaasti erilaisia, kesäisiä makunautintoja sekä tapahtuman ajaksi rakenettavia erikoisuuksia, muun muassa viime vuonna suuren suosion saavuttanut puulämmitteinen sauna. Myös yllätyksiä on luvassa. Sun Roba pyrkii osaltaan myös edistämään pienyrittäjien näkyvyyttä ja vilkastamaan heidän kaupankäyntiään. Tapahtuma antaa kauppiaille oivan mahdollisuuden luoda uusia asiakassuhteita. Kadun laidat täyttyvät pienyrittäjien myyntikojuista, joissa esillä ja myynnissä on alueella toimivien yritysten designia, ruokaa ja musiikkia.

Sun Roba on tapahtuma, josta nautitaan yhdessä ja johon kaikki ovat tervetulleita!

LISÄINFOA  www.sunroba.fi

Stupido-Shopin edessä on lava, jossa esiintyy paljon hienoja artisteja:

SUN ROBA -LAVAN AIKATAULU

12.00 ATLETICO KUMPULA TRIO
13.00 THE FOGO POSTO FEATURING: KIMMO HÄRMÄ, JUHANA JANSSON, BJARKI KAIKUMO, JUKKA JYLLI JA ILMARI HEIKINHEIMO
14.00 MIAU
15.00 AERO
16.00 THE DUKE
17.00 AINO VENNA
18.00 MINÄ JA VILLE AHONEN
19.00 KARI TAPIIRI
19.40 TV OFF
20.30 SUPER JANNE

HAPPENINGIN AIKATAULU:

12.00 HAUSKUUS ALKAA!
TERVETULOA LEIKKIMÄÄN, MAALAAMAAN JA POMPPIMAAN POMPPULINNAAN!
12.00-03.00 MOIKLUBI. MITÄ SATTUU MITEN SATTUU. ISO ROBA 10
12.00-19.00 WHOLE LOTTA PEARLS POP UP SHOP. ISO ROBA 10
13.00 NUKKETEATTERI KATPUTLI ESITTÄÄ KAVIOIDEN KOPINAT.
14.00 PUKINMÄEN SIRKUSKOULUN AKROBATIASHOW ESITTÄJINÄ 6-10V LAPSET, JONKA JÄLKEEN HALUKKAAT SAAVAT KOKEILLA TEMPPUJA ITSE.

——

tango

KOTIMAISIA KLASSIKOITA; OLAVI VIRTAA, TANGOA, VALSSEJA YMS. SUPERTARJOUKSESSA!

Täydellistä kotimaista kesämusiikkia Warnerin laadukkailta tuplakokoelmilta nyt tarjoushintaan 2xtupla-cd = 20 euroa! Eli kuvan klassikoista kaksi yhteishintaan 20 euroa! Tarjous voimassa vain Iso Roban liikkeessämme.

TARJOUSLEVYT:

V/A: SUURET SUOMALAISET TANGOT VOL 1  2CD

V/A: SUURET SUOMALAISET TANGOT VOL 2 2CD

V/A: KAUNEIMMAT VALSSIT – 30 SUOSIKKIA 2CD

OLAVI VIRTA: TÄHTISARJA – 30 SUOSIKKIA 2CD

LAILA KINNUNEN: A LA LAILA – UNOHTUMATON LAULAJA 2CD

V/A 60-LUKU – 30 SUOSIKKIA 2CD

V/A 70-LUVUN SUPERHITIT – 30 SUOSIKKIA 2CD

V/A 80-LUKU – 30 SUOSIKKIA 2CD

—–


KASSIT

UUDET KANGASKASSIT

Kysellyt kesän 2012 ygöskassit, eli uudet Stupido-kangaskassit ovat vihdoin saapuneet.. Uusi väri ja uusi lookki ja 100% luomupuuvillaa, tietty.

Femman maksaa, ei oo paha. Surffaa aallolla ja hoida ittellessi kesäkassiksi tai levylaukuksi, ei maksa kuin vitosen.  Tilaa kassi tästä tai tule tänne aurinkoiselle Roballe tunnelmoimaan!

——

FLEET FOXES -MUUSIKKO FATHER JOHN MISTY SAAPUU TAVASTIALLE

Su 11.11.2012 Helsinki, Tavastia

Fleet Foxesin keskeisenä jäsenenä tunnettu ja aikaisemmin J. Tillman -nimellä soolouraa tehnyt Joshua Tillman eli Father John Misty saapuu Tavastialle sunnuntaina 11. marraskuuta. Liput yhdysvaltalaisen indie/folk-artistin konserttiin tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 2. heinäkuuta.

Lue lisää..

——

patterson

THE HOLD STEADYN CRAIG FINN JA DRIVE-BY TRUCKERSIN PATTERSON HOOD HELSINKIIN

Ma 12.11.2012 Helsinki, Savoy-teatteri
The Hold Steadyn johtohahmo Craig Finn, Drive-By Truckersin laulaja-biisintekijä Patterson Hood sekä Monsters of Folk -kokoonpanosta tuttu Will Johnson saapuvat loppusyksystä yhteiskeikalle Helsinkiin. Nykypäivän keskeisiin yhdysvaltalaisiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuvat artistit esiintyvät Savoy-teatterissa maanantaina 12. marraskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupalveluun perjantaina 29. kesäkuuta.
stupido-shop
Stupido-Shop, Iso Roobertinkatu 23 – Punavuori, Helsinki
Webstore: www.stupido.fi