STUPIDON AFGHAN WHIGS -LIPPUTARJOUS! OSTA LIPPU KEIKALLE – SAAT KAUPAN PÄÄLLE LIPUN PLACEBON KEIKALLE!

KYLLÄ! Kun ostat Stupido-Shopista täältä Helsingin Iso Roobertinkadulta lipun ensi viikon Afghan Whigs -keikalle The Circukseen saat kaupan päälle lipun Placebon keikalle Helsingin Jäähalliin! Tarjouksen arvo on huikeat 49 euroa!

Tarjouslippupaketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä ja ostorajoitus on 1 kpl / asiakas. Ei varauksia ja tarjous voimassa ainoastaan Iso Roobertinkadun Stupido-Shopissa

Live Nation presents: The Afghan Whigs (USA)

The Circus, Helsinki
Ti 07.08.2012
ovet klo 20:00
Hinta 39 €
Ikäraja K-18

Yhdysvaltojen arvostetuimpiin vaihtoehtorockbändeihin lukeutuva The Afghan Whigs on kasannut rivinsä uudelleen reilun kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen ja lähtee soittamisen ilon löydyttyä myös kiertueelle. Bändin suomalaisfanit voivat huokaista nyt helpotuksesta, sillä kiertue saapuu myös Suomeen elokuussa. Konsertti toteutuu The Circuksessa, Helsingissä, tiistaina 7. elokuuta. Lipunmyynti käynnistyy Tiketissä perjantaina 18. toukokuuta.

Viime vuoden joulukuussa yhteenpaluustaan ilmoittanut The Afghan Whigs on saanut nauttia ilmoituksen nostattamasta huumasta. Vuonna 2001 hajonneen rockyhtyeen edellisestä esiintymisestä on kulunut kolmetoista vuotta. Cincinattilaisyhtye on ajoittanut tulevan kiertueensa nostalgisesti ensimmäisen, vuonna 1987 soitetun keikkansa paikkeille, josta tulee kuluneeksi 25 vuotta.

Puhdasta voimaa hehkuva The Afghan Whigs päätti kasata rivinsä uudelleen pelkästä soittamisen ilosta. “Minulta on pyydetty paluuta vuosien varrella niin monet kerrat, että jouduin lopulta kysymään itseltäni ‘niin, miksi ei?’ “, kertoo The Afghan Whigsin keulahahmo ja päälauluntekijä Greg Dulli.

The Afghan Whigsien paluu on riemastuttanut yhtyeen jäsenien lisäksi myös kuuljoita ympäri maailman. Paluukiertue-esiintymisten liput on myyty loppuun mm. Brysselissä ja New York Cityssa. Monipuolisesta urastaan kuulu Greg Dulli on esiintynyt Suomessa viimeksi The Twilight Singers ja The Gutter Twins -kokoonpanojensa kanssa, joten onkin jo korkea aika saada mies The Afghan Whigs -yhtyeensä kera Suomeen.

Brittiläinen rockyhtye Placebo nähdään Suomessa syksyllä, kun bändi nousee lavalle Helsingin Jäähallissa perjantaina 14. syyskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 12. maaliskuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä, Stupido-Shophan on myös nykyään Tiketin myyntipiste, eli lippuja saa myös meiltä.

Tummanpuhuvasta musiikistaan tunnettu Placebo on vakiinnuttanut asemansa yhtenä tämän päivän tärkeimmistä vaihtoehtoisista rockyhtyeistä. Vuonna 1994 perustettu Placebo on julkaissut kuusi studioalbumia, joita on myyty yhteensä yli 11 miljoonaa kappaletta. Yhtyeen tunnetuimpiin biiseihin lukeutuva mm. ”Song To Say Goodbye”, ”The Bitter End”, ”Every You Every Me”, ”Without You I’m Nothing”, ”Nancy Boy”, “Pure Morning”, “Taste In Men” ja “For What It´s Worth”.

Yhtyeen viimeisin albumi ”Battle For The Sun” julkaistiin vuonna 2009, ja se nousi listojen kärkisijoille ympäri maailmaa. Suomessa albumi debytoi julkaisuviikollaan albumilistalla sijalla kaksi. Placebo teki levyn tiimoilta huikeat 143 keikkaa 44:ssä maassa ja esiintyi yli 2,5 miljoonalle ihmiselle. Kiertue toi yhtyeen Suomeen jopa kahdesti, ensin kesän 2009  Provinssirockiin ja sitten Helsingin Jäähalliin saman vuoden marraskuussa. ”Battle For The Sun” ja sitä seuranneet keikat esittelivät yleisölle uuden Placebo-rumpalin, Steve Forrestin. Kiertueen päätöskeikka Lontoossa taltioitiin ja julkaistiin ”We Come In Pieces” -DVD:nä lokakuussa 2011.

Vuonna 2012 Placebo ei keskity ainoastaan keikkailuun, vaan tekee myös paluun studioon alkaessaan nauhoittaa seitsemättä studioalbumiaan.

KONSERTTI:

Placebo (UK)

Pe 14.9.2012 Helsinki, Jäähalli

Ovet klo 19

LIPUT

49 euroa + mahd. toimituskulut