Aleksin Flow-suositukset perjantaille

Flow’ssa on parasta ja samalla tietty vähän ärsyttävääkin se, että jokainen artisti on katsastamisen arvoinen ja monet must see -artistit soittavat päällekäin. Meikäläisillä tietty vielä vaikeusastetta lisää se, että koko ajan pitäisi olla Stupidon teltalla levyjä myymässä… Tässä kuitenkin suositeltavia keikkoja perjantaille:

POIKA JA HIRVIÖ – Shampanja Bar & Lounge 16:30 alkaen

Juhlapäivä on hyvä starta yhdellä tai muutamalla kuohuvalla ja mikäs sen parempaa kuin samalla kuulla vielä kaupungin nerokkaimman dj-pariskunnan levyvalintoja. Dj Poikahan on meitin vanha Valtonen eli Valtsu ja Hirviö aka Oki on jokapäivänen Stupido-asiakas since day 1.

KEMMURU – Black Tent 17:45

Suomen De La Soul is back, uusi seiska lupaa hyvää tulevalta albumilta, salettiin feel good -keikkojen parhaimmistoa

BONGO ROCK FEAT. CORNELL CAMPBELL –  Takapiha 18:30

Bongo-Reiska ja Henkka Herkules ja jamaikalainen elävä legenda yhdessä. Campbell on Kingi ja piste. Herra julkaisi ensimmäisen täyspitkänsä vuonna 1973, eli ennen kuin Reino ja Henkka olivat edes syntyneet ja on levyttänyt mm. legendaarisille Trojanille, Studio Onelle ja Joe Gibbsin lafkalle. Mestari kohtaa juniorit -hässäkkää ei sovi missata.

GRACIAS – Black Tent 20:45

Yksi vuoden myydyimmistä albumeista meillä on ollut Gracias x JTT ‘Globe’ ja tätä hurmoskeikkaa ei sovi missata kyllä mistään hinnasta! Graden lisäksi kannattaa pitää silmällä bändin tajutonta basistia, rollofunkin nerokkain herrasmies Fisulahan se siellä vääntää!

ANTERO LINDGREN – Open Source Stage 20:30

Yksi vuoden ylistetyimpiä uusia singer/songwritereita.

FRANK OCEAN – Päälava 21:30

Uusi mieletön soul-komeetta nousi vasta julkasitulla albumillaan suoraan jenkkilistan kakkoseksi ja on hurmannut hunajaisella menollaan kaikki aina r&b-faneista indiehipsuleihin. Vähän kuin Stevie Wonder, Pharrel Williams ja James Blake samassa paketissa. Luvassa varmasti lämmin ensikohtaaminen!

MONOLAKE – Voimala-klubi 21:45

Minimalistisen dub-teknon pioneeri ja kulttisankari tarjoilee elämää suurempaa soundia, saletisti.

EEVIL STÖÖ & KOKSU KOO & DJ KRIDLOKK – Nokia Blue Tent 21:30

Suomen albumilistan ykköseksi viime viikolla suoraan noussut kulttinero Stöö ja kaksi maailmanluokan biittinikkaria. Teltta repeää kahtia tän keikan aikana, se on saletti

FOUR TET & CARIBOU DJ SET – Black Tent 23:15

Kaksi elektronisen musiikin neroa ovat myös neroja dj:tä kumpainenkin ja yhdessä toimii salettiin vieläkin paremmin, kun pitää vähän nokitella ässäbiiseillä kuomaakin, saletisti kuullaan molempien artistien julkaisematontakin materiaalia ja tanssit tulevat olemaan valtavat

LYKKE LI – Päälava 23:00

Lykke Li tulee vihdoin paikkaamaan peruutustaan ja ihan mahtavaa että tulee. Ruotsin indie/electronic/singer/superstar on ihana ja täydellinen päättämään päälavan tarjonnan!
.

ONEOHTRIX POINT NEVER – The Other Sound @ Cirko 00:00

Tää tulee olemaan tajunnan räjäyttävä kokemus. Vähän kuin Vladislav Delay, Four Tet, Sigur Ros ja K-X-P samassa paketissa. Ambient, dub, minimalstic, jeesus tulee välistä, elektronic uu mamamamamamaa!

CHARLES BRADLEY – Nokia Blue Tent 00:00

Miehen tarina on mahtava; Bradley näki James Brownin livenä Apollo-teatterissa vuonna 1962 ja päätti alkaa soul-laulajaksi. Elämä ei kuitenkaan tehnyt miehestä laulajatähteä, vaan herra teki keikkahommaa kokkina ympäri Jenkkilää vuosikymmeniä aina välillä jossain baarin nurkassa laulaen. 2000-luvun alussa Daptone-levy-yhtiön herra bongasi Bradleyn laulamassa New Yorkissa ja ihastui vanhan herran soundiin siltä seisomalta. Nyt lähempänä seitsemääkymppiä Bradley toteuttaa unelmaansa ja tarjoilee 60-lukuista souliaan meillekin.

Nähdään keikoilla tai ainakin Stupidon teltalla!

*aleksi