Aleksin Flow-vinkit sunnuntaille!

Festareiden viimeinen päivä on vähintään yhtä odotettu kuin eilinen lauantai. Tänään vihdoin Björk ja Feist saapuvat pitkän odotuksen jälkeen näille leveysasteille. Lisäksi tietenkin pikkulapset pääsevät alkupäivästä vanhemman kanssa ilmaiseksi tsekkaamaan festarielämää.

Tässä vikat vinkit, tulkaas taas morjestelemaan meitä tänne Black Tentin kukkulalle Stupidon punk upiin.

LASTEN SUNNUNTAI – Takapiha 14:00

Paljon kaikkea mukavaa skideille! Skidit rules!

MANNA – Päälava 16:00

Mandy Motorix päälavalla! Täydellinen aloitus sunnuntaille!

SIN COS TAN – Black Tent 16:30

Jori Hulkkosen ja Villa Nah -vokalisti Juhon (kuvassa) uusi superduo julkaisi ensimmäisen singlensä juuri Flowhun. Kyseinen vinyyli (no digi) on 300 kappaleen numeroitu ja rajoitettu painos, eli ei mikään ihme, että se on meidän kojun myydyin tuote tällä hetkellä. Modernia elektronista musiikkia.

TIIU HELINÄ -Wastelands 17:00

Ehkäpä yksi lupaavimmista kotimaisista uusista laulajista! Elektronisen bassomusiikin nerot Clouds vahvasti menossa mukana ja tulevan levyn julkaisee Husky Rescuen uusi levy-yhtiö!

PEPE DELUXE – Nokia Blue Tent  17:15

Erittäin harvinaista herkkua nähdä nämä nerot livenä. Maestrot tuntien luvassa on megalomaaninen spektaakkeli ja tähtiä vilisevä lavakokoonpano. Kuulemma myös uudella levyllä kuultavat Kallion kirkon urut ovat lavalla (?!)

ODJ TG & SUPER SAMULI – Shampanja Bar 18:00

The toinen nero behind Sähkö Records eli TG! Original DJ, Oo mama mikä DJ, On se paras DJ

FRIENDS: Black Tent 18:30

Letkeä uusi ja kotikutoinen indiepop-ihanuus, joka groovaa kuin ESG tai !!!, ihastuttaa ja huokailee kuin Warpaint ja muutenkin on homma rennosti ressaamatta hallussa.

MEMMY POSSE – Open Source Stage 18:45

Tuu itään saamaan nyrkkii naamaan! Itähelsinkiläinen legendakokoonpano sai eniten ääniä tämän vuoden Open Source -äänestyksessä. Luvassa hurmoksellinen suomiräpin luokkakokous-comeback.

DAM-FUNK – Nokia Blue Tent 19:00

Lausutaan Deeeeim Fank! The futunero of electronic prince-stylee mnothership funk! Elä missaa!

FEIST – Päälava 19:30

Meikäläisen henkilökohtaisesti eniten odottamani iso artisti näillä festareilla. Tämän hetken maailman paras laualaja / lauluntekijä.  Total top!

KOOL DJ DUST – Nokia Lounge 20:00

I love this Swedish nero! Elektronisen vasemman laidan diskon suuri visionääri!

WAR ON DRUGS – Nokia Blue Tent 20:45

90’s indierock explosion!!

BJÖRK – Päälava 21:30

Vapise Madonna! Täällä on reilulla 70 eurolla sellaset spektaakkelit, että voit pitää ylihintaiset kekkerisi ihan yksinään siellä Stadikalla. Tulee olemaan mieletön visuaalinen hurmosspektaakkeli!

ST. VINCENT – Nokia Blue Tent 22:30

Björkin jälkeen tämä taiteellinen singer songwriter -ihanuus voi olla täydellinen! Uusi albumi David Byrnen kanssa tulossa syksyllä.

Näillä mennään! Have fun!

*aleksi